Zoekveld

MediPlanet – PharmaPlanet is sinds 2001 de grootste gemeenschap van Belgische gezondheidsprofessionals op het net voor informatie en diensten.

Meer dan 30.000 artsen, apothekers, veeartsen, tandartsen en andere gezondheidsprofessionals genieten gratis van onze diensten, tools en informatie.

Wat zijn onze belangrijkste diensten?

Onze websites

Ontdek dagelijks de recentste medische en farmaceutische actualiteit op onze websites MediPlanet.be en PharmaPlanet.be, zowel voor België als op internationaal vlak.

Ons professioneel team van reporters, gespecialiseerd in uw vakgebied biedt u 4 informatietypes aan:

  • Nieuws (laatste ontwikkelingen, nieuwe behandelingen, medico-politieke actualiteit, etc.)
  • Cartoons (Ieder vrijdag wordt de column geïllustreerd met een cartoon
  • e-Tips (praktische tips - gemakkelijk en actueel - om bij te blijven en optimaal te gebruik kunnen maken van de nieuwe technologieën, media en het web)
  • Onder collega’s (Artikels geschreven door uw collega’s)

 Onze Nieuwsbrieven

Al onze abonnees ontvangen gratis de nieuwsbrieven artsen of apothekers met een overzicht van de meest recente medische en farmaceutische actualiteit, zowel op nationaal als internationaal vlak.

Volgens verschillende studies is het e-News MediPlanet de meest gelezen nieuwsbrief onder Belgische artsen en het e-Zine PharmaPlanet is de meest gelezen onder Belgische apothekers.

Iedere donderdag, versturen wij naar gezondheidprofessionals ook de newsletter Web TV waarin wij videoreportages, gerealiseerd door onze gespecialiseerde journalisten, voorstellen.

Onze e-Cursussen

Online opleidingen : een e-Cursus volgen, stelt u in staat uw kennis op interactieve wijze en op uw eigen ritme bij te schaven.

Volg een opleiding, wanneer u het u past, op een interactieve manier én waarbij gebruikt wordt van verschillende multimedia (teksten, afbeeldingen, video’s, interviews, quiz).

Bepaalde opleidingen voor artsen, beschikbaar op e-Cursus, zijn geaccrediteerd.

Online peilingen en enquêtes

Wij bieden onze leden ook de mogelijkheid om deel te nemen aan online peilingen en enquêtes.

Uw deelname aan deze studies of enquêtes wordt - in de regel - beloond met de toekenning van « punten » die bijgehouden worden op uw persoonlijke rekening (uw « Account MediPlanet of PharmaPlanet»).

DocCheck-diensten

Door u in te schrijven bij MediPlanet-PharmaPlanet geniet u van een DocCheck-account die u de deuren opent tot meer dan 2.000 websites voorbehouden voor gezondheidsprofessionals.

U kan ook gebruik maken van al de andere DocCheck-diensten (jobs, Gemeenschappen, « Vraag het aan uw collega’s », etc.) op de site: www.doccheck.be.

Geneesmiddeleninformatie

Raadpleeg op elk moment onze geneesmiddelendatabank: gebruik, symptomen, voorschriftplichtig of niet, bijsluiters, … Al deze informatie hebben wij voor u verzameld op één plaats!

Profession: