Zoekveld

Beveiliging van uw gegevens

PharmaPlanet-MediPlanet en DocCheck hechten groot belang aan de bescherming van de gegevens om de privacy van alle gebruikers te garanderen door rekening te houden met de wettelijke bepalingen aangaande deze materie.

Uw gegevens worden beveiligd. Wij geven in geen enkel geval persoonlijke gegevens of emailadressen door aan derden – ook niet aan de bedrijven die het DocCheck-systeem gebruiken als toegangscontrole. Wij stellen ook geen persoonlijke profielen op die aanduiding zou geven over hun toegangsgewoonten.

Indien de transfer van gegevens noodzakelijk is (bijvoorbeeld in het kader van een online studie), zullen uw gegevens pas doorgegeven worden na uw uitdrukkelijk akkoord.

Wij maken geen commercieel gebruik van uw gegevens (verkoop adressen) zoals dit dikwijls het geval is met andere diensten – dikwijls zonder dat de gebruiker hierover ge├»nformeerd wordt.
Wij stellen enkel anonieme toegangsstatistieken op in het kader van hun activiteiten om bijvoorbeeld het percentage artsen of apothekers te kennen die een site bezoeken.

U kan op elk moment uw eigen gegevens oproepen die u hebt bewaard met uw paswoord DocCheck. Om uw gegevens te controleren en te wijzigen kan u op volgende link klikken om vervolgens uw emailadres op te geven: controle of wijziging van mijn gegevens

 

Inhoud site

Ondanks de grote zorg die wordt besteed aan de informatie die op deze site wordt geplaatst kan Medical Web Services (MediPlanet-PharmaPlanet) in geen enkel geval  verantwoordelijk worden gesteld, noch direct noch indirect, voor fouten, onjuistheden of weglatingen.

Indien u een fout, onjuistheid of weglating zou vaststellen vragen wij u deze te signaleren op de volgende emailadressen: info@pharmaplanet.be  of   info@mediplanet.be 

Profession: